
Akademia Indyka
Bezpieczeństwo i ekonomia produkcji
De Heus wraz z partnerami zaprasza na Akademię Indyka
W 2020 r. De Heus połączył swoje siły, wiedzę i doświadczenie z firmą Golpasz, dotychczasowym liderem w żywieniu indyka w Polsce. Wspólna filozofia żywienia i sposób pracy z hodowcami, jakie odtąd wspólnie proponujemy to nowa jakość ukierunkowana na rozwój polskiego rynku indyka.
Zmiany rynkowe i wyzwania, przed którymi stają dziś hodowcy wymagają tak ważnego dziś partnerskiego wsparcia. Wraz z partnerami wydarzenia chcemy dzielić się z Państwem naszym doświadczeniem, wspierając rozwój rynku i Waszej hodowli.
W programie spotkania:
- Konsumenckie oczekiwania w kontekście zdrowej żywności
- Analizy i przewidywania rynkowe dla indyka
- Elementarz dobrych przyrostów – czyli jak trafić w indycze gusta
Tomasz Tryk, De Heus - Bezpieczeństwo sanitarne piskląt indyczych
lek. wet. Beata Ogonowska-Woźniak, Grelavi - Alternatywne metody terapii schorzeń indyków rzeźnych
Dariusz Ziemak, BioPoint - Jak zapobiegać kokcydiozie w stadach indyków rzeźnych
Wojciech Gbiorczyk, Zoetis - Wszystko czego nie wiecie o Salmonelli, ale boicie się zapytać
lek wet. Jan Szeptycki
Partnerzy wydarzenia:
Najbliższa edycja
Kiedy
29 wrz 2022
GdzieHotel Windsor, Jachranka