Akademia Indyka

Bezpieczeństwo i ekonomia produkcji

De Heus wraz z partnerami zaprasza na Akademię Indyka

W 2020 r. De Heus połączył swoje siły, wiedzę i doświadczenie z firmą Golpasz, dotychczasowym liderem w żywieniu indyka w Polsce. Wspólna filozofia żywienia i sposób pracy z hodowcami, jakie odtąd wspólnie proponujemy to nowa jakość ukierunkowana na rozwój polskiego rynku indyka.

Zmiany rynkowe i wyzwania, przed którymi stają dziś hodowcy wymagają tak ważnego dziś partnerskiego wsparcia. Wraz z partnerami wydarzenia chcemy dzielić się z Państwem naszym doświadczeniem, wspierając rozwój rynku i Waszej hodowli.

 

W programie spotkania:

  • Konsumenckie oczekiwania w kontekście zdrowej żywności
  • Analizy i przewidywania rynkowe dla indyka
  • Elementarz dobrych przyrostów – czyli jak trafić w indycze gusta
    Tomasz Tryk, De Heus
  • Bezpieczeństwo sanitarne piskląt indyczych
    lek. wet. Beata Ogonowska-Woźniak, Grelavi
  • Alternatywne metody terapii schorzeń indyków rzeźnych
    Dariusz Ziemak, BioPoint
  • Jak zapobiegać kokcydiozie w stadach indyków rzeźnych
    Wojciech Gbiorczyk, Zoetis
  • Wszystko czego nie wiecie o Salmonelli, ale boicie się zapytać
    lek wet. Jan Szeptycki

 

Partnerzy wydarzenia:

                    

Najbliższa edycja


Kiedy

29 wrz 2022

Gdzie

Hotel Windsor, Jachranka