Sytuacja rynkowa okiem eksperta - Michał Małyszczyk i Mariusz Szymyślik o branży drobiarskiej

05 kwietnia 2022

Trzeci odcinek serii wywiadów to wypowiedź Michała Małyszczyka, st. kierownika regionalnego ds. brojlera De Heus, uzupełniona analizą p. Mariusza Szymyślika, Dyrektora Krajowej Izby Producentów Drobiu i Pasz ds. strategii.  Jak mogą kształtować się koszty i stabilność produkcji? Czy grozi nam ryzyko braku mięsa drobiowego i jaj? Odpowiedzi na te pytania znajdziecie w poniższym nagraniu:

Sytuacja rynkowa okiem eksperta

Nasza droga do zrównoważonego rozwoju

Środowisko, społeczeństwo i ład korporacyjny to trzy filary, na których opiera się nasz zrównoważony rozwój. Poznaj je dzięki raportowi ESG za 2022 rok!

Raport Wizja, za którą podążamy