Sytuacja rynkowa okiem eksperta - Michał Małyszczyk i Mariusz Szymyślik o branży drobiarskiej

05 kwietnia 2022

Trzeci odcinek serii wywiadów to wypowiedź Michała Małyszczyka, st. kierownika regionalnego ds. brojlera De Heus, uzupełniona analizą p. Mariusza Szymyślika, Dyrektora Krajowej Izby Producentów Drobiu i Pasz ds. strategii.  Jak mogą kształtować się koszty i stabilność produkcji? Czy grozi nam ryzyko braku mięsa drobiowego i jaj? Odpowiedzi na te pytania znajdziecie w poniższym nagraniu:


Sytuacja rynkowa okiem eksperta



Zapewnij sobie spokój dzięki serwisowi środowiskowemu!

Chcesz mieć pewność, że Twoja ferma spełnia wszystkie normy środowiskowe i nie grożą Ci żadne kary finansowe? Tak jak setki innych hodowców zaufaj specjalistom z Agra-Matic!

O serwisie Masz pytania? Napisz do nas!